20 Nisan 2015 Pazartesi

GÜZEL ASİSTAN VE SEVİMLİ AİLE.....

Herşey internette hayran hayran fotoğraflara bakarken tesadüfen gördüğüm bu fotoğrafla başladı,






Önce Nagihan'a gösterdim"bak ne güzel fotoğraf sen de çocuklarında uygulayabilirsin"dedim,sonra ben çekebirmiyim acaba diye düşündüm,niye çekemiyekcemişim çekerim valla dedim ve hummalı bir çalışma başladı;

Önce internetteki aile fotoğrafları tarandı, beğenilen pozlar küçük küçük kağıtlara not alındı,
sonra kullanacağımız objeler toplandı,kimisi evden devşirildi kimisini satın aldındı,asistan olarak bizim küçük kızımız Mine tayin edildi.

Enerji tam,motivasyon tavan yapmış,çekim için hazırız ama hava şartları bir türlü izin vermiyor,ha bu hafta, ha şu hafta derken aradan neredeyse 2 ay geçti,geçen cuma günü Nagihan "abla bu hafta ne olursa olsun yapalım artık"diyince startı verdik.

Cumartesi öğleni zor ettim, iş çıkışı koşa koşa son objeler; balon,üzüm ve elmaları aldım,evdeki daha önce biriktirdiğim diğer objeleri de arabaya yükledikden sonra asistan Mine'yi aldım ve parkın yolunu tuttuk,

İlk kurban güzel asistan,Nagihanlar gelene kadar onunla deneme atışı yaptım.;












        Diğer kurbanlar gelince asistanı bırakıp onlara saldırdım;
























İpeeeeeeek,beni parça pinçik yapacak eleştirilerini bekliyorum,parçala beni parça pinçik yap,kıymık kıymık doğra.....hiç acıma....:)

1 yorum:

  1. Ay ben bunları daha yeni görüyoruuuumm!!! Süpersin Jıl, valla fazla eleştiriye yer bırakmamışsın,resmen harika olmuşlar. Ben yüz üzerinden 90 veriyorum. 10 puanı 2. fotoğrafta arkadan geçen kadınlardan kırdım!! Hahaha!! Cidden, fikirler, renkler, ışık, vs hepsi çok hoş. 5. foto ve satılık kardeş pozları favorilerim. Lensinin hakkını veriyor olmana ayrıca sevindim.. :) Operim..

    YanıtlaSil